Om Café Hawgus

Om Café Hawgus

Vi vil sætte vores personlige præg på velkomsten hos os – fra du/ I træder ind ad døren. I skal føle jer hjemme og nyde atmosfæren, selv om der kan være travlt .

Når du sætter tænderne i menuen, så skal du vide, at det er de bedste råvarer, som kan skaffes. Al fisk er friskfanget og indkøb på morgenens fiskeauktion i Hanstholm. Vi har egen opkøber på stedet.

Kødet skal også være nemt at tygge, og vi har udvalgt kød fra Irsk højlandskvæg og sydamerikansk kødkvæg. Kalvekødet til wienerschnitzel er også udvalgt fra Irsk kødkvæg.

Så vidt det er muligt, så indkøber vi økologiske grøntsager. Enkelte af vore vine er også dyrket økologisk. Er varerne ikke i orden, bliver de kasseret!

 

Den faste stab i Café Hawgus er

Sebastian / Kok – den italienske afdeling /pizza eksperten
Daniel / Kok – de danske retter
Bettina / Koger og steger og skærer på livet løs
Tommy / ”Blæksprutten”
Magnus / Tjener
Thilde / ”Hveps”
Kare / ”Hveps”
Martha / ”Hveps”
Katja / Tjener
Mai / Tjener
Jane / Ansvarlig for Café, Restaurant og Terrassen
Direktion / The Boss Grillmester og fiskespecialist – (eksperten på alle fisketyper)