Om Café Hawgus

Om Café Hawgus

Vi vil sætte vores personlige præg på velkomsten hos os – fra du/ I træder ind ad døren. I skal føle jer hjemme og nyde atmosfæren, selv om der kan være travlt .

Når du sætter tænderne i menuen, så skal du vide, at det er de bedste råvarer, som kan skaffes. Al fisk er friskfanget og indkøb på morgenens fiskeauktion i Hanstholm. Vi har egen opkøber på stedet.

Kødet skal også være nemt at tygge, og vi har udvalgt kød fra Irsk højlandskvæg og kødkvæg. Kalvekødet til wienerschnitzel er også udvalgt fra Irsk kødkvæg.

Så vidt det er muligt, så indkøber vi økologiske grøntsager. Enkelte af vore vine er også dyrket økologisk. Er varerne ikke i orden, bliver de kasseret!

 

Den faste stab i Café Hawgus er

Lene, indehaver af Cafe´Hawgus og butikken Anne’s Hus
Gunhild, køkken & indehaver af Café Hawgus og Anne’s Hus
Tommy, blæksprutten i caféen
Bo, assisterende blæksprutte
Andreas, assisterende blæksprutte
Bettina , koger og steger og skærer på livet løs
Thilde, Hveps
Karen, Hveps
Martha, Hveps
Grillmester og fiskespecialisten