Vores menu

Vores menu

FROKOSTMENU 12-17

 

 

 

 

LETTE RETTER

 

  1. FISKEFILET – m/pommes frites

Pandestegt fiskefilet af rødspætte fra Hanstholm. Serveres med pommes frites,

hjemmerørt remoulade & skiver af citron………………………………………………….……………..…..………kr. 84,-

 

  1. FISKEFRIKADELLER – 3 stk. m/pommes frites

Varme fiskefrikadeller fra Hanstholm. Serveres med pommes frites, hjemmerørt

remoulade & skiver af citron………………………………………….…………………………….….……….…….kr. 69,-

 

  1. HAWGUS BURGER

Burger af oksekød m/ bacon, dagens salat, tomat, syltede agurker, syltede rødløg, dressing & ost.

Serveres med fritter……………………………………………………………………………………….………..kr. 115,-

 

  1. VEGETAR BURGER

Burger af Quinoa-plante ”bøf” m/ dagens salat, tomat, syltede agurker, syltede rødløg, dressing & ost
Serveres med fritter……………………………………………………………………………………….………..kr. 115,-

 

  1. STJERNESKUD

Smørstegt brød med 3 pandestegte rødspættefileter, som serveres på salat med tomat, agurk, asparges, citron & karse. Dertil toppes den med rejer & kaviar .……………………………………………………..…..………………….…..kr. 119,-

 

           

   

 

 

 

KAGE

 

  1. Dagens kage

Dagens kage, som varierer. Serveres med cremefraiche & bær……………………….……………..……………… kr. 59,-

 

Gammeldags æblekage…………………………………….……….………………………………..………………..kr. 39,-

 

Kaffe………………………………………………………………………..………………………………….…….kr. 25,-

 

 

 

CAFÉ HAWGUS

KLITMØLLER

 

 

 

 

Ørhagevej 95

7700, Klitmøller

+45 41 66 10 20

www.facebook.com/cafehavgus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FORretter

1.    HUMMERSUPPE M/ BRØD
Hjemmelavet hummersuppe med Pierre Vallet cognac og rejer………………………………………………………………………………………………….…………………95,-

2.    REJECOCKTAIL M/ BRØD
Friske rejer med iceberg salat, tomat, agurk, citroner inkl. hjemmelavet dressing……………………………………………………………………………………………………………..…78,-

 

 

 

 

 

3.    SERRANOSKINKE M/ SALAT & BRØD
Tørret spansk serranoskinke tilberedt i dagens salat med brød til…………………………78,-

 

 

 

Hovedretter

Alle hovedretter er inklusiv salatbar

 

1.    WIENERSCHNITZEL
Klassisk wienerschnitzel af kalvefilet m/ kapers og høvlet peberrod. Serveres med pomfritter eller kartofler & bearnaisesauce……………….……………………..…………………188,-

 

 

 

 

 

2.    PANDESTEGT RØDSPÆTTE
Frisk fanget Rødspætte, fra Hanstholm, smørstegt på pande. Serveres med ovnkartofler & smørsovs m. persille…………………………………………….………………………198,-

 

 

 

 

 

 

  1. HAVTASKE TOURNEDOS

Frisk fanget havtaske fra Hanstholm, serveres med ovnkartofler & hollandaisesauce…………………………………………………………………………………………………248,-

 

 

 

 

4.    ANGUS RIB-EYE

Angus Rib-Eye af udvalgt uruguaysk kødkvæg, serveres med pomfritter, hjemmelavede hvidløgs/krydrer – smør samt brød……………………………………………..258,-

 

 

5.    BEEF TOURNEDOS
Beef Tournedos af irsk Hereford oksemørbrad, serveres med pomfritter, hjemmelavede hvidløgs/krydrer-smør samt brød……………………………..…………………258,-

 

 

 

 

 

 

6.    ATLANTERHAVS LAKS
Stegt Færøsk atlanterhavslaks frisk fra Hanstholm havn, serveres med dagens kartoffel & sauce hollandaise…………..…………………………..…………………..……………….212,-

 

 

 

 

 

 

 

 

7.    HELLEFLYNDER STEAK
Steak af frisk fanget Helleflynder fra Hanstholm havn, serveres med dagens kartoffel & sauce hollandaise………………………………………………………………………………….…..268,-

 

 

 

 

 

 

 

 

8.    RØDTUNGE
Pandestegt rødtunge , serveres med sommer kartoffel
& smørsovs m. persille ….….……………………..…….……………..……….……………..…….……268,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9.    TUN STEAK
Grillet Steak af Tun, frisk fra Hanstholm havn, serveres med dagens kartoffel & sauce hollandaise…………..…………………………..…………………….……………….……..……………….248,-

 

 

 

 

 

 

 

 

10.  SVÆRDFISK STEAK
Grillet Steak af frisk fanget Sværdfisk fra Hanstholm havn, serveres med dagens kartoffel & sauce hollandaise…………….………………….………………………………………..248,-

 

 

 

 

 

 

 

 

11.  GRILLET KULMULE
 Grillet kulmule  , serveres med dagens kartoffel
& sauce hollandaise ….….………………….……..…….……………..……….……………..…….……248,-

 

 

 

 

 

 

 

 

DESSERTER

 

 

 

  1. GATEU MARCEL

Chokoladetærte med et lag af luftig chokolademousse. Serveres med cremefraiche & bær………………………………………………………………………………………………………………………59,-

 

  1. CAMEMBERT FRITTE

Friturestegt camembert serveres med solbærsyltetøj & brød………………………………59,-

 

 

 

 

 

 

  1. GAMMELDAGS ÆBLEKAGE

Æblegrød serveret i glas m. makroner & flødeskum.……………………….…………….…….39,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lette Retter

  1. FISKEFILET m/pommes frites

Pandestegt fiskefilet af sæsonens fisk fra Hanstholm. Serveres med pommes frites, hjemmelavet remoulade & skiver af citron………………………………….……………..…………84,-

 

  1. FISKEFRIKADELLER – 3 stk. m/pommes frites

Varme fiskefrikadeller fra Hanstholm. Serveres med pommes frites, hjemmelavet remoulade & skiver af citron………………………………………….……………………………….…….69,-

 

  1. HAWGUS BURGER

Burger af oksekød stegt i hvidløgssmør m/ bacon, syltede rødløg, ost & grov fritter…………………………………………………………………………………………………………………..115,-

 

-Serveres også som vegetar burger, med ”bøf” af Quinoa-plante, dagens grønt og ost

 

  1. SALATBAR SOM HOVEDRET

Frit valg i dagens salatbar.………………………………………………………………………………….75,-

 

Drikkekort

 

Sodavand, vand & kaffe

 

  1. (Coca Cola, Coca Cola Zero, Fanta, Fanta Lemon, Sprite & Danskvand)

Stor: 45,-

Lille 25,-

 

  1. Stor kande vand: 20,-

Lille kande vand: 10,-

 

  1. Kaffe: 25,-
    Espresso: 30,-
    Cafe Latte: 30,-
    Cappucino: 30,-
    Varm Chokolade: 30,-
    The: 25,-
    Wiener Melange: 30,-
    Latte Macchiato: 30,-
    Espresso Chok: 30,-
    Americano: 30,-

 

Øl

 

  1. (Tuborg, Thy Classic & Thy Humle)

Stor: 55,-

Lille 40,-

 

Spiritus

 

  1. Gin & Tonic, Rom & Cola, Cognac: 60,-
  2. Bailey: 45,-
  3. Aperol Spritz: 69,-

VINMENU – CAFÉ HAWGUS

 

BOBLER                                                                                              Flaske   Glas

  1. Valdobbiadene Prosecco Superiore Millesimato 210,- 50,-

Val d’Oca, Veneto, Italien

 

  1. Champagne Vertus Premier Cru Empreinte 585,-

Champagne Doyard-Mahé, Champagne, Frankrig

 

HVIDVIN

  1. Estampa Reserva Viognier / Chardonnay 195,- 50,-

Vina Estampa, Colchagua Valley, Chile

 

  1. Pinot Blanc Organic 285,-

Vins Sipp Mack, Alsace, Frankrig

 

ROSÉVIN

  1. Arrogant Frog Rosé 195,- 50,-

The Humble Winemaker, Languedoc, Frankrig

 

RØDVIN

  1. Estampa Reserva Carménère/ Malbec 195,- 50,-

Vina Estampa, Colchagua Valley, Chile

 

  1. Estampa Reserva Cabernet Sauvignon/ Petit Verdot 195,- 50,-

Vina Estampa, Colchagua Valley, Chile

 

  1. Tempus Rosso del Veneto 225,-

Stefano Accordini, Veneto, Italien

 

  1. Zuccardi A Malbec 235,-

Familia Zuccardi, Mendoza, Argentina

 

  1. Côtes du Rhône Organic, La Gerbaude 245,-

Domaine Alary, Cairanne, Frankrig

 

  1. Valpolicella Ripasso Classico 299,-

Superiore, Acinatico, Italien

 

  1. Barbera d’Asti, Frem 325,-

Scagliola Vini, Piemonte, Italien

 

  1. Amarone della Valpolicella 425,-
    Murari, Veneto, Italien

 

PORTVIN

  1. Meandro Finest Reserve Port 325,- 45,-

 

‘