HJÆLP OS TIL EN GOD START PÅ TORSDAG – KR.HIMMELFARTSDAG

Returner til alle

Kære kunder og kommende kunder. Efter 2 måneder på møj lavt blus, som følge af Corona krisen, så åbner vi igen café/restaurant Hawgus, Klitmøller på torsdag den 21. maj (Kr. Himmelfartsdag). Vi er klar med et “spritnyt” og udvidet menukort. Blandt de mange fiskeretter, har vi nu fyldt panestegt rødspætte og pighvarfilet. På kødsiden peber bøf og VEGETAR BURGER blandt nyhederne. Menukortet har vi opdelt i frokostretter, som serveres fra kl. 12-17. Aftenmenuen fra kl. 18-20 med forretter og kød- og fiskeretter samt desserter. Ligeledes er børnemenuer og kaffe og kager nemt at finde. Hele menukortet er lidt mere overskueligt. Vi udvider også løbende vores vin-menu med en række nyheder i samarbejde med Klitmøller Vin&Vand/JyskVinThy. Det sker de kommende uger – vi skal lige alle opdateres forinden.

Så vi er klar. Vi glæder os til at byde dig/jer velkommen, idet alle forholdsregler omkring Corvid-19 er taget i henhold til Sundhedsmyndighedernes anbefalinger til os. Vi holder afstand. Vi spritter. Vi vasker hænder. Vi gør alt, hvad vi kan, for at du/I kan hjælpe os igang igen efter nogle møj trælse måneder.

Hilsen Personalet fra Hawgus – og på gensyn!