Musikaften torsdag den 4. juli 2019 fra kl. 19.30

Returner til alle

Musikaften torsdag den 4. juli 2019 fra kl. 19.30

Spisning starter kl. 18.00 som består af grillplatte m/dagens kartoffel, salatbuffet og incl. Musik.

Pris i alt kr. 375,-

Bunden tilmelding tlf. 41661020 og 22951020

Ole Nørskov – solo

Ole Nørskov har i 30 år optrådt alverdens steder med sin elskede guitar og et folkekært og populært repertoire. Fra de mindste lejrbålsagtige scener til betydeligt større rammer. Det hele bliver kædet sammen med en usædvanlig god indlevelsesevne og et aldrig svigtende godt humør. F.eks. rummer han den befriende egenskab at kunne le af sig selv.

 

Udover sin solokarriere har Ole Nørskov i 20 år turet land og rige rundt med sin duo og som bassist i flere populære blues/ rockbands har han været med til at lægge adskillige festivaltelte ned.

 

Efter i mange år at have brugt sit halve liv på sporten og bl.a. i en del af disse vogtet målet på håndboldlandsholdet, skiftede han spor, da kroppen ikke mere ville være med til hjernens flyvske ambitioner.

Lysten til at underholde blev så placeret i musikkens verden, og adskillige kendte kunstnere bliver nu fortolket af den tidligere skolelærer, der via dette job har mange sjove vinkler på tilværelsen.

 

Uden at vide det, får John Mogensen, Kim Larsen, Beatles, Johnny Madsen, Bamse samt mange flere eksponeret nogle af deres sange – ligesom mange populære danske og udenlandske viser heller ikke går ram forbi.

 

Skulle publikum ønske at synge med, vil det kun glæde Ole Nørskov.